Biochemistry

منابع برای مطالعه بیشتر:

1.Enzymes  نویسنده: palmer

2. آنزیم شناسی کاربردی. فرشته آذری و همکاران. انتشارات دانشگاه تهران

3.آنزیمها در صنایع غذایی . ترجمه فخری شهیدی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد

4. سنتیک انزیمی. علی اکبر صبوری. انتشارات دانشگاه تهران

5. فرایندهای آنزیمی. ایران عالم زاده.  انتشارات دانشگاه شریف




فایل مربوط به اسلایدهای تدریس را از لینک زیر می توانید دانلود کنید

http://www.niloblog.com/allup/images/723lt3cucv2ubje41b1.pdf


  • برخی از موضوعات پیشنهادی تحقیق:

1. تثبیت آنزیمها: روشها وکاربردها

2. کاربرد آنزیمها  در تولید شیر و پنیر

3. استفاده از آنزیمها در فرآوری گوشت

4. کاربرد آنزیمها در نانوایی

5. بیماریهای متابولیکی منتج از اختلالات آنزیمی

6. آنزیمها در تولید نوشیدنی ها و آب میوه ها

7. کاربرد آنزیمها در فرآوری چربی ها و روغنها

8. روشهای تخلیص و تولید آنزیمها

9. استفاده از آنزیمها بعنوان ابزار تشخیص پزشکی

10. استفاده از آنزیمها جهت سنجش مواد بیولوژیک

11. نقش آنزیمها در صنایع نساجی

12. کاربرد آنزیمها در صنایع چوب و کاغذ

13. میکروبها بعنوان منبع تولید آنزیم

14. اثر فلزات در فعالیت آنزیمها

15. بیماریهای ژنتیکی مرتبط با نقص فعالیت آنزیمی نظیر فاویسم



پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
انجمن وبلاگ نویسان



 
 
 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic